Генератор на Квантова Енергия (1)

QEG Генератор на Квантова Енергия
QEG – Генератор на Квантова Енергия

Уважаеми Енергийни ентусиасти,
Тази публикация е посветена на устройството наречено QEG – (Quantum Energy Generator) или в превод на български това е “Генератор на Квантова Енергия”

В последно време (2014г.) се зашумя много по въпроса за QEG генератора, появиха се много материали в интернет и по т.нар. неофициални информационни канали затова, че това устройство съществува, работи и дори някои твърдят, че се продава в САЩ във вид за домашно сглобяване. Поръчва се по интернет и се сглобява от клиента.

Ще опиша устройството с мои думи съвсем бегло, без да претендирам за каквато и да е изчерпателност или познания по темата.

QEG е генератор на електрически ток, който произвежда ПОВЕЧЕ енергия, отколкото му е необходимо, за да работи! Това е! В него се използват намотки, магнити, кондензатори и други елементи.

***

Идеята на тази публикация е да се хвърли светлина по въпроса за устройството, да се събере колкото е възможно по-голямо количество информация, която да бъде “пресята” от ненужната такава и да се създаде група от хора, които с обединени усилия и движени НЕ от желанието за забогатяване, да си бъдат полезни с информация и контакти.

Комуникацията може да се осъществява он-лайн, като всякаква нова информация получена от вас по въпроса, ще бъде грижливо подредена и публикувана тук за ползване от всеки желаещ.

***

Тук публикувам оригиналният PDF файл, с информацията на английски. Който желае да помогне с превод на документи и материали, може да ги изпраща до kreport.eu@gmail.com
В този файл ще намерите пълно описание на устройството и стъпки за неговото изработване. Има приложени схеми, снимки, чертежи, параметри и списък на необходимите за целта части и материали. Успех!

Отвори PDF (QEG – user manual 2014-03-25)

Следващият материал е видео, което показва детайлите на устройството и хвърля светлина по въпроса за строежа,  начина на изработка и работа. Разбира се патента, на който се базира QEG генератора, е на големия Никола Тесла

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

6 Comments

 • колега, не сте разбрал добре – няма магнити!!!

  • Напълно е възможно да не съм разбрал. Дайте повече информация ако имате и ще коригираме текста… Целта е да се “озвучи” идеята за устройството и да се достигне момент на изработка. Благодаря за уточненеието, дайте информация ако имате…

 • свобода

  (18-05-2017 - 18:46)

  Някой успя ли да сглоби този генератор?

  • До два дни ще има точна информация за подобен генератор, с видео, адрес, телефон за контакт и цена от производителя.

   • Има ли вече информация за генератора.

   • Да има информация (не за този генератор, а за подобен). В момента се пише материала и до няколко дни ще качен на сайта с линк и информация директно към производителя за поръчки. Орносно точно този генератор нямаме друга информация.

Коментирайте ако желаете...