Дневниците на уфолога (50) с проф. Стамен Стаменов

Земята на България – Свещена и Божествена!

 

Земята на България - свещена и божественаУважаеми дами и господа,

Представяме ви поредното предаване (50) на проф. Стамен Стаменов, озаглавено “Земята на България – Свещена и Божествена…”, от поредицата “Дневниците на уфолога“.

Някои от вас вече са забелязали, че в менюто горе има бутон “Дневниците на уфолога”. Там са събрани по хронологичен ред всичките предавания от поредицата.

Можете да ги гледате и да проверявате тази страница, тъй като в бъдеще там ще се качват и систематизират всички бъдещи издания на предаването.

Благодарим на всички, които подкрепяте инициативата на проф. Стаменов и взимате активно участие, както в собственото си образоване, така и в поддържането на интерес на вашите близки и приятели.


 

Линк към страницата с пълния списък предавания “Дневниците на  уфолога” с проф. Стамен Стаменов, подредени по хронологичен ред…

 

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Коментирайте ако желаете...