Д-р Борис Жерлигин: Може да излекувате диабета си сами! (даде рецептата за доказания си лек)

Уважаеми дами и господа,

На вниманието ви е точно копие на материал, в който се твърди, че се лекува всякакъв диабет бързо, лесно, евтино и завинаги, като вие можете да си приготвите рецептата сами.

Тъй като напоследък по “незнайни” причини се наблюдава изчезване на полезна информация от интернет не ви предлагаме само линк към статията, но и цялата статия копирана точно и пълно, а под нея и линк към оригиналната публикация.

Успех на нуждаещите се!


Д-р Борис Жерлигин: Може да излекувате диабета си сами! (даде рецептата за доказания си лек)

“Не оставяйте да ви лъжат и бавно да ви убиват, диабетът се лекува напълно, избухна д-р Борис Жерлигин!”

д-р Борис Жерлигин
д-р Борис Жерлигин

Диабетът се лекува напълно и човек може да го направи, без да се погубва допълнително с химиите и лекарствата, които ни изписват медици и фармацевти с единствената цел печалба.

С това разкритие изригна прочутият д-р Борис Жерлигин, който доказано е спасил стотици хора от коварната болест.

На първо място в съветите си към диабетиците д-р Борис Жерлигин поставя нуждата от ежедневна физическа активност и упражнения, които трябва да са в аеробен режим. Движението развива капилярната система и спомага за истинското лечение на диабета.

“Няма човек с добре развита капилярна система, който страда от диабет. Двете неща са просто несъвместими. Пациентите ми, които са започвали това лечение, напълно забравят за инсулина за един месец, а по-малък брой хвърлят иглите изцяло за година. Те никога повече няма да се върнат към лекарствата, с които ги тровят фармацевтичните гиганти”, категоричен е д-р Борис Жерлигин.

Освен системата от аеробни движения, той дава и доказано ефективна рецепта за чудния си лек за диабет, от който кръвна захар с показатели 9,55 единици спада до 4,2 единици, при това за постоянно.

Лекарството може да се приготви от всеки у дома, като са нужни половин литър домашна ракия, която да е около 40 градуса и в която се поставят 20-ина ореха, натрошени с черупките. Към тях се прибавят 20 броя листа на индрише, които са нарязани заедно с дръжките на ситно.

Всички тези съставки се поставят в шише с по-широк отвор, може и да е бутилка от боза, а после сместта добре се разклаща и се поставя за 15-ина дни да престои в хладилника. През това време шишето трябва да е увито добре във вестник.

След това от тази наистина лековита смес започваме да пием на гладно сутрин по 25 грама и така всеки ден, докато количеството свърши. Правим пауза от около две седмици и приготвяме лекарството отново. Д-р Борис Жерлигин е категоричен, че кръвните ни показатели ще бъдат най-доброто и единствено доказателство за съветите му.


Успех на всички нуждаещи се!

→ оригинална статия

Следва снимка на оригиналната статия. Кликнете на снимката, за да видите в пълна резолюция.

д-р Борис Ж - Диабет

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, avarage: 5.00 out of 5)
Loading...

Коментирайте ако желаете...