Д-р Тулио Симончини – Сода бикарбонат – лек срещу рак! (част 1)

д-р Тулио Симончини (1) линкУважаеми Дами и Господа,

На вниманието ви е един материал на д-р Тулио Симончини, който гостува в България по покана, за да разкаже за метода си за лечение на рак.

След транскрипта на видеото, можете да намерите линк към сайта на д-р Симончини, където ще намерите имейл и телефон за връзка, ако се нуждаете.

Видео материалът е част първа. Тъй като преводът от италиански на български език се извършва в ефир и има какво да се желае, относно качеството на звука, това прави възприемането на материала трудно, решихме да напишем пълен транскрипт на разговора, който можете да прочетете под видеото.

Също така, хора с по-бавна интернет връзка, могат да прочетат текста под видеото, вместо да го гледат. Разлика няма. Редакция не е правена, с цел да няма внушаване на каквото и да било – каквото се чува, това е написано! Късмет на нуждаещите се!

 

 

транскрипт: kreport.eu

Гала (0’24”): Преди  време д-р Тулио Симончини (Tullio Simoncini) разбуни медицинските среди с революционната си хипотеза за причините и лечението на една от най-коварните болести днес – рака. Той е в България по наша покана и след малко ще научим всичко за неговата теория. Преди това обаче да ви го представим в следващото видео.

видео представяне на д-р Тулио Симончини (0’44”):

Италианският лекар, д-р Тулио Симончини е специалист в обалстта на онкологията, диабетологията и метаболитните нарушения. Въпреки че е бил представител на официалната медицина, нейното безсилие в определени случаи и болката на неизлекуваните пациенти го карат да преосмисли професионалния си път и да стане застъпник на алтернативната медицина.

Придобива известност с твърдението си, че една от най-коварните болести – ракът, всъщност е форма на свръхрастеж на гъбичката кандида албиканс (Candida Albicans) и може да бъде лекуван с различни приложения на сода бикарбонат (NaNCO3).

Представителите на официалнта медицина отхвърлят хипотезата на д-р Симончини поради липсата на изследвания, които да я доказват. Въпреки това, той не спира да търси възможност да доказва своята теория. Пътува из цяла Италия и чужбина за конгреси, конференции и интервюта, за да обяснява твърденията си.

Различните видове тумори д-р Симончини в детайли разглежда и в авторската си книга “Ракът е гъбички”. Как е стигнал до своята теория и може ли наистина да се противодейства на рака само със сода бикарбонат ще разберем от самия д-р Тулио Симончини сега “На Кафе”.

Гала (1’57”): Ето ни вече на кафе с д-р Симончини. Деница Спирова ще превежда за нас. Здравейте и добре дошъл.

д-р Тулио Симончини (2’05”): Благодаря! Много съм доволен да съм тук при вас. Много добре се чуствам тук, в България, затова и дойдох.

Гала (2’14”): Какво значи това? Идвали сте и друг път в България, така ли? Харесвате България?

д-р Тулио Симончини (2’20”): Много пъти съм бил в България, да. В София, Варна, Бургас, Пловдив, Казанлък. Много добре се чуствам тук и с българите също, много са симпатични.

Гала (2’40”): Благодаря ви. Сега обаче ще поговорим за нещо сериозно. Ракът е бич, не бих казала на съвремието, но като че ли днес все повече хора се разболяват от рак. Вие, като че ли с теорията си буквално взривявате официалната медицина и заставате срещу всичко, което тя твърди, защото смятате че причината за рака е свръхрастежа на гъбичката кандида албиканс. Нещо, което официалната медицина не твърди. Как стигнахете до този извод? Защо мислите така?

д-р Тулио Симончини (3’18”): Когато бях по-млад, завършвах университета разбрах, че псориазиса всъщност е следствие на една гъбичка и можеше да се лекува с йодна тинктура. Тази болест беше една непозната болест и също така беше нелечима. Аз знаех, че това е една гъбичка и в един труден момент в моя живот, на преосмисляне, започнах да мисля и така направих връзката между тумора и тази болест. Започнах да мисля, че всъщност причината е гъбичка и е лечимо.

Гала (4’11”): Но аз се изненадах за псориазиса, защото ние сме правили много теми за псориазиса. Всъщност и до днес като че ли официалната медицина е вдигнала ръце пред псориазиса?

д-р Тулио Симончини (4’22”): Да, знам така е, защото според официалната медицина не са лечими.

Дори и по-семплите инфекции като вагиналната инфекция. Има жени, които за 30 години имат такива инфекции и ги държат, и не ги лекуват.

Това е гъбичка, не е бактерия, това не е една микроклетка. Зараждат се като клетки, обаче те се обединяват и така започват да имат функцията на животно. Затова е много трудно да се третират.

В Америка, в различни онкологични департаменти, правиха много изследвания, за да разберат защо толкова много хора умират от тумори. Но защото, според мен, те го изучават като бактерия, затова не успяват да намерят…

Не са разбрали най-важния проблем – причината. Трябва да разберат, че това е гъбичка и тя трябва да се третира като животно. Това е главният проблем.

Трябва да променим манталитета в мисленето… Изследванията трябва да бъдат концентрирани върху нещо друго, не върху факта, че това са обикновени клетки. Защото все пак това е една теория, която върви така за повече от 100 години, не е променяна. В края на 19-ти век е открита. Не можем да чакаме прекалено много. Това означава, че е недоразвита. Тя е грешна! След като след 100 години нямаме никакви резултати, трябва да променим нещо.

Гала (6’28”): Добре де, гъбичката няма значение как, не, може би има значение разбира се как ще бъде третирана, вие казвате като животно, нека е така, но…  Защо тя да е в основата на рака? Как решихте, че тя е в основата на рака? Има нещо интересно, което казвате, че всеки тумор отдолу, във вътрешността си, е бял.

д-р Тулио Симончини (6’47”): Да. Точно така. Първо тръгнах от теорията за псориазиса. След това започнах да лекувам някои хора със сода бикарбонат. Защото работех в една университетска болница, в педиатрично отделение и така отстранявахме слузта от устата на децата, точно със сода бикарбонат. Това е един вид гъбичка.

Гала (7’26”): Да, това е при бебетата, млечната гъбичка.

д-р Тулио Симончини (7’33”): Но содата помага за това. И затова започнах да мисля в този смисъл, да използвам бикарбоната за…

Имаше един случай с едно момче, което беше в кома и аз използвах сода бикарбонат, за да го събудя. Той се събуди от комата.

Гала (7’55”): Кома от какво? Как така?… Знам какво е кома, но от какво беше комата, за да повлияе сода бикарбонат?

д-р Тулио Симончини (8’07”): Мозъчна… Имаше разсейки в мозъка. Аз бях млад тогава, трябваше да направя анамнеза. И майка му казваше: “Аз бих дала всичко, само да говоря с него преди да умре! Знам, че той ще умре, но искам да говоря с него.” Той 15 дни беше в кома. В 11:30 му предписах сода бикарбонат, също глюкоза и други… Това се повтаряше, после в 7 часа като се върнах, вече момчето говореше с майка си!

Гала (8’51”): Д-р Симончини само пак да попитам, започнахме от псориазиса, след това стигнахме до млечницата в устата на бебетата. Как въз основа на това… Добре да, това са гъбички в устата, псориазиса може би вид гъбички… Как решихте лимфом човек изпаднал в кома, в следствие на лимфом. Защо помислихте, че може да подейства?

д-р Тулио Симончини (9’18”): Той не беше първият. Аз имах една моя леля, която имаше тумор в стомаха… през устата за месец и половина и тумора изчезна.

Имах други случаи преди това, други доказателства, такива… вагинални инфекции също лекувах, те са по-лесни…

В този момент, в голямото желание и необходимост да помогна на майката и на момчето аз предприех това и видях веднага резултата.

Гала (9’58”): Тоест вие вече бяхте сигурен, че в основата на туморите е този свръхрастеж на кадида албиканс.

Рабрах, че най-вероятно и като работещ онколог сте виждали тумора как – това, което ми стана люботино, че всеки тумор вътре е бял, дори отвън да изглежда черен, червен. Това означава ли, че вътре това е кандида албиканс, капсулирани по някакъв начин?

д-р Тулио Симончини (10’26”): Да, когато се започва нещо трябва винаги да има доказателства, защото първо е интуитивно, но после трябва да имаш доказателства, за да можеш да продължиш. Аз веднага получих тези доказателства и също така имах това убеждение, че това е гъбичка. Защото имах конкретни резултати от проби преди това. После, лека полека, започнах да сравнявам, да построявам… също така да правя различни изследвания и на цвета на самите тумори.

Гала (11:11): Да. Тук вече виждаме, колегите пускаха през цялото време докато говорим, такова видео, което може би ни показва…, нали точно това колеги? Тумор, който при… виждаме цвета му, може би гледан под микроскоп. Видяхме и друг цвят, който след някакво промиване на самия тумор отдолу, се вижда белия цвят, въпреки че отгоре изглежда черен…

д-р Тулио Симончини (11’43”): То изглежда черно, но всъщност така е само на снимките или на пръв поглед, в изследванията изглежда черно, но винаги е бяло. Много често, ако е в реакция с околната среда, това може да окаже един ралзичен ефект, но ако се отвори ще се види, че е бял.

Преди около година в Сърбия участвах в една операция. Там махнахме един тумор, имаше метастази в… рак на гърдата. Туморът беше червен, имаше кръв разбира се, но имаше една малка бяла точица. Казах на хирурга “Можеш ли да изстискаш тази маса?”, като го изстиска излезе бяло и не беше течно, беше като лепило. Това беше всъщност в основата на рака. Това беше една гъбичка.

Когато правехме друга операция за черен дроб, изглеждаха че метастазите са черни. Когато се оперира или се махне се вижда, че вътре е бяло. Може да има друг цвят, в зависимост от другата среда, но когато се прави анализ изследване, те винаги вземат външна материя, но ако се направят специфични изследвания се търси гъбичката.

Например, един шведски колега, преди няколко години, направи едно изследване за един тумор на гърда, нямаше никакъв ???, след това, той разряза и видя, че вътре имаше гъбички. Това беше туморът.

Сега ми изпратиха една статия от университета в Рим. Там забелязаха, че една туморна маса на белите дробове беше диагностицирана като тумор на белите дробове, но и там в основата беше това…

Много лекари се питат как така винаги има гъбички в туморите.

Гала (14’42”): Добре, това е толкова лесно доказуемо с едно изследване, за което говорите и каквито изследвания се правят. Как може официалната медицина да твърди, че ракът не е въз основа на гъбичките?

д-р Тулио Симончини (14’56”): Според медицината… Медицината знае, че има гъбички при тумора. Проблемът е, че те го интерпретират по различен начин. Официалната медицина казва: “Има тумор” – тогава човека отслабва, имунната система отслабва и затова се появяват гъбичките.

Аз казвам “НЕ”. Първо идва гъбичката, която атакува човека, затова организмът отслабва, имунната му система отслабва и затова се разболява.

Официалната медицина, според мен, има по-малко доводи, защото те не знаят какво точно е тумор. Няма логическа връзка. Какво е точно тумора? Не знаят… Няма наистина… Трябва да разберем какво точно е тумора.

Гала (15’55”): Обяснете ми какво точно е рак? В организма на всеки от нас може би има гъбички кандида албиканс. Кога започва този свръхрастеж? Какво се случва, когато започне? Как се стига до раково образувание? Защо в конкретен орган?

д-р Тулио Симончини (16’11”): Гъбичките винаги са в органзма, но това е едно грешно твърдение. Не трябва да има гъбички в организма! Един убиец, да кажем, не може да спи в къщата от която краде.

Може да има заразяване, но това е заразяване. Не трябва да бъде така. Както да кажем сифилисът в някои страни, казват, имаше го винаги, това е епидемия… Не трябва да има инфекция. Проблемът е, че има едно масово заразяване в света от кандида, да кажем от вагиналните… псориазис.

Да кажем в Япония 15 милиона човека имат проблем с гъбички по краката. Това обаче е малко… Казват, че това е нещо нормално, защото е разпространено… Но не трябва да е така. Как се…

Гъбичките можем да ги придобием по много начини: от допир, от приемане на нещо през устата… Ако човек е добре имунно, гъбичката просто ще премине. Например, ако нямаш вагинални проблеми, гъбичката не атакува, обаче ако има някакви проблеми, някакви инфекции – един вид отслабване на организма…

Гала (18’04”): Ето ваша презентация. Ако искате да станете да ми обясните точно как атакуват? Как се срива имунитета? Какво се случва, за да има този превес и този растеж на гъбичката? Ето тук…  Какво става?

д-р Тулио Симончини (18’20”): Гъбичката атакува да кажем част от масата. Тук има реакция на защита… и така тези клетки, които защитават организма, така те карат гъбичката да изчезне… Така гъбичката може да остане повърхностна, но ако по някаква причина… но гъбичката под някакво влияние може да навлезе навътре, тогава организмът създава една маса и това е туморът – защитната маса…

Гала (19’12”): Аха! Който какво? Капсулира тази колония от гъбички ли?

д-р Тулио Симончини (19’19”): Браво, браво! Точно така. Ако гъбичката влезе в черния дроб, защитата е от клетките на черния дроб, ако отиде в костите, защитата идва от клетките на… Всъщност, това е защитата на клетките на организма. Мотивът е винаги един и същ, това е гъбичката за всеки тумор.


прекъсване

(19’42):


Гала (19’56”): А добре, как се стига до метастази? И метастазите отново ли са… не знам как…

д-р Тулио Симончини (20’01”): Метастазите, това е гъбичка, фактически поради някаква причина част от клетките на тази маса влизат в други органи, мигрират един вид в други органи. Винаги, когато се прави операция, ако не се сложи сода бикарбонат, там където се реже няма защита и така, тези клетки могат от това локално състояние да преминат в друго, и така преминават в други точки, и там формират нови колонии.

Метастазите са нови колонии на гъбички. Всъщност, новите тумори са сума от тази маса, която образува защита против масата гъбички. Това са такива… маса от… Това е една инфекция. Всичките изследвания…, тоест не са правилни, изследванията до момента.

Трябва да се приключи с историята на клетките. Не говорим за клетки, защото след 100 години вече ние се чувстваме малко като… като подигравка го чувстваме.

Можем да правим каквито изследвания искаме, но трябва да оставим на страна историята на клетките. Колко трябва да чакаме още?

Гала (21’40”): Специално вие не чакате, защото… нека се върнем обратно да ми разказвате. Нова теория, ново разбиране за причината за рака. Съответно няма как да приемете старото лечение на официалната медицина. Търсите нов вид лечение. И така. Как стигате до сода бикарбонат? Като лекар – разбрах. Решавате, че гъбичката е в основата на рака, на туморите, но има много противогъбични препарати! Защо сода бикарбонат?

д-р Тулио Симончини (22’15”): Защото всички противогъбични препарати, тези които са традиционните, са изработени върху модела за антибитиотиците срещу бактериите. Като има една инфекция в дробовете, елементите са разделени и една инжекция пеницилин може да убие всичко. Но когато имаме един вид животно и ти даваш едно противогъбично, това животно просто свиква с този препарат, защото не може да проникне в тази маса.

Аз направих една конференция в Лос Анжелис, преди една седмица. Там направих една презентация върху това какво е тумора.

Аз казах: “Много е трудно да се говори за нещо, когато не знаем причината.”, това го казва Аристотел. Аз обясних какво означава тумора. Сложих една мишка, без опашка, без уши…

Ние трябва да третираме тумора като едно животно, не като клетки. Затова тези противогъбични препарати няма как да убият това животно, да кажем тази мишка в случая. Това е маса, не може, не става… Содата може да го разгради по някакъв начин.

Гала (23’46”): Защо содата може?

д-р Тулио Симончини (23’50”): Защото е много потентно противогъбично, както примера с малките деца, които виказах, така може да стане при големите хора за броени дни.

Аз бях в Истанбул, един политик ми се беше обадил и всички ме гледаха много съмнително, но след един ден вече ме третираха като бог, защото за един ден туморът от 6-7 см. се намали до 1 см.

Много пъти, да кажем, тумора на пикчния мехур може да се стигне с катетър, така спасих много хора за два месеца. Защото сложих катетър със сода бикарбонат и така содата разгражда тумора.

Содата… Ако може локално да се достигне до тумора, содата действа като гореща вода върху лед. Така действа. Това е моят инструмент, но за в бъдеще, когато направят подходящите изследвания, туморът ще може да се излекува за период до една седмици, с две хапчета или с две инжекции.

Не знам дали си спомняте историята за туберколозата? Тогава беше същото. Правеха се същите разговори, докато не се откри диетата, средата, различните причини… Не знаеха нищо. Сега е по същия начин – третират болеста. По-различно е сега, защото ракът е много по-потентна болест.

Гала (25’36”): Само нещо, на което ставаме свидетели. Все повече хора заболяват от рак. Ако се направи, то има статистика, разбира се, правена е и за различните видове рак отделно, но общо преди 20, преди 15, преди 10 години, днес все повече хора боледуват от рак.  Какво значи това? Масово разпространение на кандида албиканс в организма ни ли? И защо?

д-р Тулио Симончини (26’01”): Защото има все по-голямо заразяване в света, на което не се обръща важно внимание. Причините за заразяването са по-големи. Да кажем, всички лекарства, които ни продават… Тези лекарства намаляват имунитета на организма. Така гъбичките по-лесно атакуват организма.

За последните 60 години това е линията за продаване на лекарства от фармацевтичните компании, така се увеличават болестите, защото гъбичката атакува повече по-слабите организми.

От началото на 19-ти век сега много повече хора боледуват. Има една серия фактори. Проблемът е да разберем коя е причината, защото иначе няма смисъл да говорим. Какви са тези терапии? Защо нямат такава точка на… инициална точка, всички тези терапии?

Аз следвам логиката. Да кажем, бях в Мадрид на една конференция, там ми казаха: “Ти всъщност не си алтернативен медик, ти всъщност си традиционен медик, но не си припознат от медицината”.

Аз не взимам от нищото, не си измислям нещата. Просто аз се основавам на научни фактори.

Бери Маршал, който беше открил също революционен метод за лекуване, беше в началото отхвърлен от медицината.

Гала (28’02”): Д-р Симончини, аз не съм медик и слушам за вашата теория, за която съм чела и знам, и наистина съм изумена и ме заболява сърцето ако се оказва, че това е истината за рака и тя е толкова лесна за лекуване болест, при мисълта колко хора умират и колко лични трагедии има днес в резулта на болест, която може да се лекува, ако това е истината, толкова лесно!

д-р Тулио Симончини (28’28”): Преди всичко, семплите неща трябва да бъдат открити. Един университетски преподавател – медик ми каза, че ще направя световна революция с това. Аз повтарям, това е една семпла теория, но той каза: “Недей да се криеш!”. Най-лесните теории се откриват от доста сложни умове, защото вече като се открие веднъж, тогава ни се вижда лесно, но преди това трябва да разберем…

Историята на содата може да изглежда лесно, но това е една логическа връзка. Аз съм достигнал, защото това е едно противогъбично.

И не е вярно, че содата е толкова опасна, както казват, защото сега много онкологични теории дори… започват да казват, че работи всъщност този метод!

Гала (29’45”): Чакайте, много ще ми разказвате за този метод. Да, простичка теория е, но най-простите теории… Днес знаем със сигурност, че Земята е кръгла, но едно време не е било толкова лесно и добре че нямаме клади днес, защото не знам за вашата теория какво щеше да се случи.

Нека видим сега първия ви пациент и след това ще си продължим да си говорим…


пациент 1

(30’05”):

Аз съм истински късметлия! Благодарение на Господ и на д-р Симончини. Той ми предложи неговата терапия и благодаря на Бог, че се съгласих да я изпробвам.

Отне ми само около 8-9 месеца, за да се излекувам напълно от рака на дробовете ми. Това е, което ми казаха лекарите след терапията, че ракът вече го няма. Звучи невероятно, но е факт. Така се получи при мен.

При откриването на рака, докторите ми казаха, че ми остават само 6-7 месеца живот. Започнах да спазвам терапията на д-р Симончини, само нея и не съм я съчетавал с паралено лечение. Разбира се, когато имах симптоми на грип или друго простудно заболяване, например, се консултирах и с други доктори, но само относно конкретния вирус.

Относно лечението на рака спазвах единствено и само терапията на доктор Симончини.


Гала (31’00”): И така, това е пациент, на който лекарите са давали само няколко месеца живот.

д-р Тулио Симончини (31’06”): Да. Той имаше тумор на белите дробове и метастази също така… Неговата съпруга ми каза: “Не искам той да умре!” Аз и казах: “Ако искате можем да пробваме…” Аз тогава бях в института в Рим, там работех…

Гала (31’26”): Не ви ли беше страх да опитате? Ами ако се провалите? Ако не е истина? Ако си отиде?

д-р Тулио Симончини (31’31”):  Не не! Аз бях сигурен. Аз вече знаех, имах… Аз знаех, че той ако направи химиотерапия ще умре. Така поне можехме да пробваме.

Аз правех химиотерапията, когато работех в онкологията. Виждах как всички умират. Почти всички. Тези които не умираха, да кажем които имаха някои съмнения в туморите, да кажем в левкимията… Официалната статистика е тази, че истинските тумори в мозъка, костите, панкреаса, черния дроб, всъщност е нула, не се спасява никой. И така ние казахме…

Гала (32’15”): Каква схема предприехте при Генаро? Как го лекувахте?

д-р Тулио Симончини (32’21”): Ендовенозни инжекции със сода бикарбонат, 5%-ови. Той направи няколко цикъла за по-малко от година. Накрая успяхме! Остана само едни белег. Това интервю го направих 23 години след като го излекувах. Аз говорих с него. Направиха това интервю по телефона. Сега също се чуваме.

Гала (32’55”): Добре де, тъй като ще пуснем и видеа с други ваши пациенти, какво казват колегите ви, които преди това са преглеждали тези хора, които са им дали много малко време живот след това?

д-р Тулио Симончини (33’12”): Аз съм много разочарован от системата в медицината, защото медиците, голяма част от тях не искат да приемат новите неща. Винаги е било така в медицината.

Сега има едно видео в Русия, излязло в интернет… Той казва, че като е използвал метода ми, сам се е излекувал. Аз не го познавам…

В Русия се говори много за това… Също така направиха интервю на главния онколог и той казва: “Може би това е грешно, може би беше грешна диагнозата.”

Много пъти се защитават, като казват, че диагнозата не е била вярна. Или казват, че тези хора, които се показват в интервюто са мои приятели, защото нямат вяра.

Гала (34’14”): А имате ли някаква собствена статистика на пациентите ви, които сте излекували?

д-р Тулио Симончини (34’17”): Не ми позволиха да направя официална статистика, но туморите, които се излекуваха от моя метод са: на гърдата, на пикочния мехур, на матката и кожните тумори имат 90% излекуваемост.

На простатата, на дробовете около 60%-65%.

Черният дроб също така…, но ако е прекалено атакуван вече, черния дроб има някаква вероятност, но не може да стане обратим процеса, ако е прекалено напреднал процесът.

Има си лимити, така че, когато има прекалено много разсейки, няма как дори със сода да се помогне. Това не е… Не можем като с магическа пръчка да излекуваме хората.

Ако претендират към мен за 100% излекуваемост… Не е честно да искат това от мен. Мога да излекувам някои тежки случаи. Имам хора, които трябваше да умрат и аз излекувах, но не може да се гарантира. Много е трудно, когато е прекалено напреднал стадий. Може да се помогне да се продължи живота, но трябва да се започне преди това, в ранния стадий.

Гала (35’48”): Разбрах. Има ли рак, който не може да се лекува със сода бикарбонат?

д-р Тулио Симончини (35’53”): На костите например, защото няма как да стане там. Ако са само малко разсейки, може да се направи лъчетерапия и също така да се помогне със сода.

Там където няма… Когато има прекалено много разсейки, проникнали във… и няма как да се достигне локално… Някои тумори не могат да се излекуват, обаче ако аз успея да достигна локално с катетър, давам 90%.

Гала (36’45”): Къде е най-трудно да се достигне? Да речем тумор на мозъка…

д-р Тулио Симончини (36’50”): На костите, вече когато има разсейки в матката, в стомаха когато има разсейки… Когато е много напреднал стадий на тумор в черния дроб… Гръбначния стълб също…

Гала (37’15”): Аз ненапразно попитах за мозъка, защото там ми се струва опасно да се влезе с катетър? Да се направи нещо или не е точно така?

д-р Тулио Симончини (37’25”): Вярно е, много е опасно, но ако на някой му остава един месец живот си струва да се пробва. Ако след това умре…, защото не успяхме…, нямам вина, няма вина лечението, то е, защото просто трябва да умре и ние трябва да пробваме. Много зависи от гледната точка. Ако умираш, не губиш нищо, ако пробваш.

Поканиха ме в една от бившите руски републики. Имаше един пациент, който беше много зле. Имаше в мозъка тумор, обаче го излекувах…

Имаше едно момиче, което не можеше вече да чува, да вижда, не се движеше и след моето лечение, вече успя да се движи.

Това ми го пращат пациентите, самите те ми изпращат доказателствата. Но не е така за всички. Това все пак е работа и не може да се помогне на всички.

Ако претендираме за 100% не може, не се наемам да кажа 100%…

Гала (38’45”): При някои от най-често срещаните видове рак как се процедира? Да речем за рак на гърдата, директно ли се инжектира сода бикарбонат в гърдата?

д-р Тулио Симончини (38’55”): За рака на гърдата е най-добре със катетър пак да се вкара… да се използва там, където хирургически има проникване да се използва катетър със сода…

Например за белия дроб е ендовенозно. За черния дроб, да кажем или за матката има едно устройство, където пак може да бъде използван катетър да се вкара субстанция.

За другите тумори, които са видими в областта на лицето също може с катетър да стане. В гърлото и тези, които се виждат… те се изрязват и се слага катетър.

В Италия знаят, че функционира и много медици го правят, обаче скришом.

Гала (40’14”): Може би е лесно, когато става въпрос за рак на червата и стомаха, защото тогава сигурно направо се пие содата и е по-лесно да достигне до тези места?

д-р Тулио Симончини (40″30″): Ако е вътре в стомаха само, там може за един месец да се излекува. Обаче ако има и разсейки, зависи, но е много трудно само през устата да кажем, трябва да има операция… Може да се направи операция, без да се засяга обаче стомаха и пак да се третира със сода.

Ако има тумор, който има разсейки в яйчниците, там вече е по-труден метода, много е индивидуално, не е лесно, трябва да се види първо…

Гала (41’08”): Рак на дебелото черво? Много често срещано…

д-р Тулио Симончини (41’13”): Ако е много локализирано, трябва да се изреже, да се направи терапия със сода бикарбонат и да се сложи катетър за месец – месец и половина, обаче ако туморът е само вътре в червото с такъв метод – колоскопия, може да се вкара сода бикарбонат и да се направи такава терапия.

За пикочния мехур е много лесно, защото става с катетър.

Гала 41’47”: Да. Аз предлагам сега да видим, имаме и още ваши пациенти. Едно видео и с тях, те са с различни видове рак, различен е бил начинът на лечение. След това ще си поговорим за това, в интернет сигурно и вие сте се сблъсквали с всевъзможни рецепти, смятани за рецепти на д-р Симончини. Сега е при нас, така че ще изчистим това, кои са негови рецепти и кои са просто дадени от някой, а подписани уж от д-р Симончини, но първо да видим някои ваши пациенти…


пациент 2:

(42’15”)

На 40 годишна възраст, през Февруари 2007-ма, бях диагностицирана с рак, трети стадии на пикочния мехур. В следващата една година се подложих три пъти на цистоскопия, след което докторите ми казаха, че трябва да направя имунотерапия.

Реших да се откажа от традиционната медицина и започнах да проучвам алтернативните начини на лечение. Така попаднах в интернет на д-р Симончини и неговата терапия със сода бикарбонат.

През цялото време д-р Симончини ме напътстваше само чрез имейли. Никога не сме се срещали.

Лечението продължи 2-3 седмици. Малко след това си направих нови кръвни изследвания и те показаха, че няма и следа от тумора в пикочния ми мехур.

Не съм плащала нищо на д-р Симончини!


пациент 3:

(43’04”)

Казвам се Силвия. През 2007 година ми откриха рак на матката. Според докторите, трябваше да ми бъде направена спешна операция за премахването на матката, преди ракът да се разпространи на други места на тялото.

Против волята на всички мои близки и лекуващи ме доктори, реших да се доверя на алтернативната медицина и да опитам лечението по метода на д-р Симончини.

По негови инструкции, започнах промивки със сода бикарбонат всяка вечер. Те траеха по един час, 15 минути във всяка поза: първо от едната страна, после обратно.

След по-малко от два месеца, на седмата седмица, си направих нови изследвания и се установи, че няма и следа от рака.


пациент 4:

(43’47”)

Казвам се Кармело Ломбардо и съм доктор.

Заради рак ми беше премахнато дебелото черво. След това разбрах, че имам метастази и в черния дроб. Малко преди да ме оперират, лекуващите доктори ми казаха, че също така ракът се е разпространил и в лявата и в дясната част на белия дроб.

След като оперираха черния ми дроб, чух за д-р Симончини и неговя алтернативен метод.

Реших да използвам тръбите, които ми бяха поставени между 2-то и 3-то ребро, с цел вкарване химиотерапия, за да вливам от там директно сода в организма си.

След три сеанса на вливания на сода, изследванията показаха, че нямам и следа от разсейките на рак в белите дробове.


Гала (44’31”): Впечатляващо е това, което видяхме и чухме. Трима пациенти, с три различни вида рак. На дебелото черво, на пикочния мехур, на матката, като в някои от случаите се касаеше за много напреднал  рак, при д-р Ломбарди чухме, че е опериран, отстранено е дебелото черво, разсейки в черния дроб в белите дробове и въпреки това…

д-р Тулио Симончини (45’01”): Вярно е да. Има много случаи…

Много от тях наистина трябваше да умрат. Имаха дори вече такива предписани психологически срещи при психолог, срещи, които да им помогнат да приемат съдбата си…

Но трябва да кажем, че това са случаи… Наистина ние пробвахме, може да се излекуват, но не може да претендираме на 100%, при тях се случи, но нямаме 100%-ова гаранция. Трябва да сме коректни.

Гала (45’42”): В медицината за нищо май няма 100%? Това е медицина в края на краищата.

д-р Тулио Симончини (45’47”): Трябва да го кажем на пациентите. Те трябва да го знаят. Защото хората малко така мислят за тумора или се умира, или става чудо. Трябва да се работи, да се пробва…


Край на първа част!


Кликнете върху снимката за втора част!

д-р Тулио Симончини (2) линк

Това е линк към сайта на д-р Симончини!

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, avarage: 5.00 out of 5)
Loading...

Коментирайте ако желаете...