“Извънземните са сред нас…” – Пол Хейлиър (2)

Paul Hellyer
Пол Хейлиър (Paul Hellyer)

Уважаеми Дами и Господа,

На Вашето внимание е видео материалът от публичното разкритие на Пол Хейлиър – бивш министър на отбраната на Канада, за съществуването на извънземни цивилизации, както във Вселената, така и на Земята

Пол дава своята информация за тяхното пребиваване на “нашата” планета от хиляди години, а така също и за тясното им сътрудничество с правителствата на различни държави и военни организации…

След тази публична изява на Пол Хейлиър, той направи подобна такава пред световната агенция RT на 06 Януари 2014 г, която ако желаете можете да видите на този линк тук: Извънземните са измежду нас (Пол Хейлиър пред RT)

Бих искал да Ви обърна внимание само върху един момент от невероятните разкрития на Пол Хейлиър и да ви подсетя да се замислите. Пол казва, че е за пълно разкритие на истината за извънземните на Земята, техния живот между нас и работата им с различните правителства и т.н.

После се замисля кратко и казва, че той е за 95-98% разкритие!!! Има едни 2-3%, които хората не са готови да знаят!? Какво ли има предвид? Очевидно това, че има извънземни на Земята от хиляди години, това че работят с правителствата в тайни споразумения и т.н. – това не бива да стряска никого, това е едва ли не разбираемо, но има едни 2-3% от информацията, които ние не сме готови да поемем!

Тема за размисъл 🙂

 

Пол Хейлиър някои го наричат Пол Хелиър, някои го наричат Пол Хенкел… Както и да е, знайте че става въпрос за един и същ човек, а именно за многоуважаемият Paul Hellyer!

Под видео материалът е публикуван пълният транскрипт на изказване.

 

Транскрипт на изказването:

Бившия министър на националната отбрана на Канада – Пол Хейлиър, свидетелства на публично разкритие в столицата на САЩ, Вашингтон, през месец Декември 2013 г., че извънземни цивилизации живеят сред нас и че вероятно най-малко две от тях работят с правителтството на САЩ.

Когато бях министър на отбраната, получавах съобщения и доклади за НЛО. Бях твърде зает да се занимавам стях, защото в същото време се опитвах да обединя армията, флота и ВВС в единна отбранителна канадска войска, което само по себе се си беше битка до самия край.

Така че този въпрос не беше приоритет в моя график, но преди 10 години започнах да се интересувам, защото един млад човек от Отава мо беше изпратил материали по темата. Аз му бях отговорил, че съм твърде зает, за да ги прочета, но той изрази увереност, че някой път аз ще отделя време за това.

Имах нужда от време, за да прочета този материал, затова го взех като лятно четиво през 2005 година. Бях напълно поразен от съдеържанието. Бих казал, че там се докосваха големи проблеми, сериозни проблеми.

И американския народ, а и всички хора по света ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ КАКВО НАИСТИНА СЕ СЛУЧВА!

Защото те се явяват част от всичко това и не е просто едно изолирано явление.

Аз приех покана от Виктор Вижиани, които също е някъде тук и неговия съдружник Майк Бърд, за да присъствм на симпозиума в университета на Торонто, където казах: “НЛО за толкова реални, колкото и самолетите, прелитащи над главите ви!”

Това ми даде съмнителната чест да бъда първия човек с министерски ранг, от групата на 8-те най-големи държави, който заяви това еднозначно.

Веднъж през 1960 година се пови флотилия от НЛО, която се насочи на юг, пресякла цялата територия на НАТО в Евтропа и върховния главнокомандващ на обединените въоръжени сили на Европа… естествено бил потресен…

За щастие…, или това може би е било Божие провидение…, защото преди да бъде натиснат “паник” бутона флотилията се обърнала и се отправила обратно на север.

Разбира се всички помислили, че това са Руснаците и били много обезпокоени.

Въпреки това, започнало разследване по всички тези направления и бил съставен документ със заключението, че най-малко 4 (четири) вида същества са посещавали Земята през последните хилядолетия.

На този етап, аз имам същото мнение.

И така… Освен това има няколко неща, за които сме говорили, но аз искам да повторя и едно от тях е, че ние ги наричаме “ТЕ”. Тази сутрин Линда Молтън Хоу беше първата, която каза имената на 3 различни вида…

Така че аз мисля, че ние не можем да ги наричаме вече “ТЕ”, защот те не са някаква аморфна маса, защото са различни видове същества и съответно имат различни цели.

Бих казал, че целите им са толкова еднакви, колкото са еднакви целите на САЩ, Китай или Русия.

Нашите истински стремежи могат да бъдат много сходни, но в текущия момент нашите осъзнати стремежи са все още много далеч от техните.

Още едно наблюдение, за което ще говоря, а именно че ние прекарахме много време разговаряйки за 66-годишните трупове и много се зарадвах, когато Линда тази сутрин заяви, че има живи ИНОПЛАНЕТЯНИ, които живеят тук на Земята в днешно време и най-малко две от тези раси работят с правителството на САЩ.

Други същества, за които ми се отдаде да разбера неотдавана се наричат “Високите Бели”…

С нейната любезност имах възможността да беседвам близо 3 часа с бившия пилот Чарлз Хоол и да изслушам неговата зашеметяваща история докато е работил…

В началото той бил изплашен до смърт, но след това му се отдало да се запознае с тях по-отблизо, работейки рамо до рамо, те станали доверчиви един към друг и с Високите Бели се развили отлични работни отношения на полигона в Индиана Спрингс – Невада.

Високите Бели живеели на териториите на бази на ВВС на САЩ. Сътрудничили си с военно-въздушните сили като им давали технологии.

Чарлз Хоол написва книгата “Хилядолетното Гостоприемство”. Има 4 различни издания, но Хоол твърди, че 2-то е най-доброто. Точно него прочетох и аз и гарантирам, че е много добро четиво, ако искате да обогатите знанията си по проблема, какъвто е този. Да се сблъскате с тези хора, пътешествия в пустинни местности…

Моят интерес е: ПЪЛНО РАЗКРИТИЕ или уговорка за може би 95-98% разкритие!

Аз знам за едно или две неща, които не трябва да се казват публично или поне не сега! Аз съм уверен, че и това ще се случи, но не веднага!

Но също както децата се прощават с феята на зъбките или Дядо Коледа, когато пораснат, спазващите закона данъкоплатци са в пълно състояние да приемат тази нова реалност, че НИЕ ЖИВЕЕМ В КОСМОСА И СИ СЪТРУДНИЧИМ С РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ КАТО НАС.

Факт е че някои циеилизации са по-развити от нас. СВОБОДНАТА енергия СЪЩЕСТВУВА, но я държат в тайна лични и користни интереси, които управляват нашата съдба.

Кой стои зад тези користни интереси и какво са замислили?

Е сенаторе вие говорихте за военната хунта. Смятам, че е истината, но аз разширих и уголемих това определение до “КАБАЛ”.

Кабалът се състои от три сестри:

  • Съвет за международни отношения, групата на Билдербергите и Тристранната комисия;
  • международния банков картел и нефтен картел;
  • членове на разузнавателните организации и избрани членове на военната хунта;

Съвместно те са “Правителството в Сянка”, не само в САЩ, но и в целия “западен свят”.

Целта на играта включва Световно правителство, състоящо се от членове на КАБАЛА, които никои не избира, те пред никого не отговарят и съгласно заявлението на г-н Рокафелер, плана вече дълбоко е напреднал.

Помага ли ви това да осъзнаем защо ни отнемат постепенно гражданските права? Включвам и нашите, защото Канада също влиза в този голям план.

С няколко думи: НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СТАНЕМ ДУХОВНИ СЪЩЕСТВА, изповядващи един принцип, който лежи в основата на всички основни световни религии – Златното Правило

В тази връзка аз искам да прочета един кратък откъс, който е от починалия Джон Мак, американски светски психолог от еврейски произход, който става световен лидер по интервюта с хора, отвлечени от НЛО, в своята потресаваща книга “Паспорт за Космоса”…

цитирам: “Въпреки, че пришълците, сами по себе си не са богове, тяхното поведение понякога е повече богоподобно. Похитените постоянно съобщават, че тези същества са може би близо до Бог, защото техните действия са в ролята на посланици, духовни хранители или “ангели”, между нас и Божествения Източник!”

Благодаря!

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

2 Comments

Коментирайте ако желаете...