Сок от житни / пшенични треви

Уважаеми Дами и Господа,

На вниманието ви е един изключителен материал, който ще ви накара да се замислите серозно над основни базови проблеми и постулати, с които всички се сблъскваме в ежедневието си. Здравето – сложно ли е да сте здрави и какво се изисква да знаете!? Разграничете фактите от теориите и не избързвайте със заключения. Наберете достатъчно фактология, без да обръщате внимание на това, колко невероятна ви се струва дадена информация.

Запознайте се с един голям помощник на човека, който е достъпен за всеки – ЖИТНИТЕ ТРЕВИ и ПРЯСНО ИЗЦЕДЕНИТЕ СОКОВЕ от тях. Здраве и успех на нуждаещите се.


Сок от житни / пшенични треви

Пшеничната трева се използва от векове като билково лекарство поради нейните терапевтични и хранителни свойства.

Един от застъпници на терапията с житни растения е Ан Уигмор, която през 1968 г. открива първия лечебен институт с живи храни, където тя успешно възстановява неизлечимо болни пациенти до здраво състояние, чрез пиене на пресен сок от пшенична трева и консумиране на сурови живи храни. Тази полезна терапия продължава да се използва днес в различни лечебни центрове в Съединените щати.

Пшеничната трева (от семейство Житни) е богата на хранителни вещества млада трева, осигуряваща концентрирано количество хранителни вещества, включително селен, желязо, калций, магнезий, аминокиселини, хлорофил и витамини А, С и Е, както и витамин В17* (лейътрил), който е признат от алтернативните лекари заради противораковите си качества.

* Витамин B17 още е познат под наименованията Лейътрил (Laetrile) и Амигдалин (Amygdalyn)


Хлорофилът в житото – хлорофилът е “кръвта” на растението и всъщност е сходен по структура с човешката кръв. Когато телата ни имат достъп до хлорофила от растенията, те са в състояние да произвеждат висококачествени червени кръвни клетки, което спомога за транспортирането на кислорода в тялото.

Хората, които спазват стандартната американска диета, са в отчаяна нужда от пречистване и детоксикация на организма си, която може да бъдат постигната чрез житните треви.

Хлорофилът спомага за извличането на тежките метали, натрупани в организма. Той е една от най-важните хранителни субстанции за почистването на червата и другите елиминационни системи (черния дроб и кръвта). Също така хлорофилът е инструмент за транспортиране на повече кислород към тялото и мозъка. Помага за облекчаване на възпалителните процеси и е естествено средство за облекчаване на болка, намалява хипертонията и действа като ефективен агент за детоксикация, като се свързва с токсините в тялото ви, например живака и ги извежда от организма.

Най-ефективният начин да получите изобилието от хранителни ползи, които се намират в житните треви е чрез пиенето на прясно изцеден сок от тях. Можете да го смесите заедно с други прясно направени сокове или да добавите прясно изцеден лимонов сок за подобряване на вкуса.

Можете да закупите “Комплекти за отглеждане на пшеница”, за да си я отглеждате в домашни условия или да намерите прахообразна смес за сок от пшеница, който прах може да бъде добавян към лечебния ви протокол.


Лекуване на 4-ти стадий на рак на стомаха чрез сок от пшеница

Това се е случило преди повече от четири години – Дани Макдоналд от Данаф, Ирландия, е диагностициран с рак на стомаха. По времето, когато ракът е открит, той вече е на 4-и етап и ракът бил разпространен в цялото му тяло. Лекарите препоръчали химиотерапия, въпреки че казали, че не са сигурни дали Дани ще оцелее през терапията.

Дани казва: “Казах на лекарите, че не съм подготвен да премина курса на лечение, който са предложили. Знаех, че ще ме убие. Бяха яростни, че съм стигнал до това заключение. Консултантът ме предупреди, че ще съм мъртъв след три месеца.”

Дани решава да използва хранителен подход към лечението, което означава пиене на прясно приготвен сок от пшеница. Дани казва, че това решение се е основавало на много повече от прищявка. Той бил чул за лечебните свойства на житото от един приятел в Бункрана и колкото повече научавал за терапията, толкова по-убеден ставал, че сокът от пшеничен зародиш притежава лечебните свойства, необходими му за победа.

Дани е бил фермер в продължение на повече от 60 години и използвал своите умения, за да отгледа първата си партида от житни треви.

Тогава неговият приятел му показал как да извлича сока от растението, използвайки ръчна изстисквачка за сок от трева.

Той казва: “Не знаех какво да очаквам, но бях решен да направя необходимото.”

Той започнал да пие по една унция (30 мл.) сок от пшенична трева всеки ден (бел. пр. – 1 унция течност е приблизително равна на 30 мл.), като е достигнал до 7 унции (210 мл.) всеки ден.

Той съобщава: “В рамките на седем дни изгарящото усещане, което имах изчезна и започнах да се чувствам много по-добре. Престанах да вземам таблетките, които ми бяха предписани за облекчаване на болката и оттогава не съм вземала. Един месец по-късно болката напълно изчезна и аз знаех, че съм на прав път. Тревата работеше. Бях взел правилното решение да отхвърля съветите на лекарите.”

Дани също започва да възстановява обратно теглото си, което било паднало до 112 паунда (бел. пр. – 50.8 кг.).

Днес Дани Макдоналд тежи 168 здравословни паунда (бел. пр. – 76 кг.) и ракът, който го е убивал, вече е изчезнал.

Той казва: “Знам, че много лекари мислят, че житото не притежава качествата да убива рак, но аз съм живото доказателство, че го прави. Въпреки, че много лекари не признават публично лечебните свойства на сока от житна трева, постепенно те се приближават и виждат ползите от житото. Когато хората ме питат как съм го направил аз просто казвам – “пшенична трева”. “


Следват два видео материала, които са показани на оригиналната статия. На тях се показва как да се отглежда пшеничената/житена трева, а на второто как да се получи сока. Видеата не са преведени на български, ако имате конкретни въпроси – питайте и ще ви отговорим…

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

1 Comment

Коментирайте ако желаете...