Съдбоносна информация за Човечеството и Земята!

Енергийни вълни към ЗемятаСледващата информация е точно копирана публикация от група във Фейсбук, която носи името: “ПЛЕЯДИАНЦИТЕ – НИЕ СМЕ ТУК – ТЕРА НОВАТА ЗЕМЯ”.

Информацията може да се окаже, че е от съществено значение, затова я публикуваме в нейната цялост. Ние (kreport.eu) нито потвърждаваме, нито опровергаваме тази информация. Оставаме всеки сам да направи избор.

превод на материала: Светлана Георгиева


Глобално масово Възнесение, 28 сеп. 2015, когато WAVE-X ще удари Земята.

Земята се движи в регион на галактиката, който води до увеличаване на космическите енергии отразяващи се в нашето Слънце и променящи човешката ДНК.

Предполага се, че това ще доведе до големи промени в човешкото общество, в това число и на много открития в напредналите технологии, тайните космически програми и живота извън нашата планета.

Ето някои изумителни прогнози за тези входящи космически енергии и тяхното въздействие:

Едно ускоряване и повишавание на електромагнитната енергия пристигаща от Слънцето и другите космически енергии, които ще се изградят по-специално в края на Август до края на Септември, което около 28-ми Сеп. ще предизвика това, което е описано като „промяна на честотата“ на съзнанието.

Една еволюционна промяна, произлизаща от световно разтърсващи събития, като резултат от входящата космическа енергия, която се описва като „WAVE-X“ (Вълна-Х).

На път сме да изпитаме „вълната на еволюцията“. Това което сме на път да разберем на значително ниво, нечувано в историята в масов мащаб е истинският отговор на това “Кои сме ние?”, “От къде сме дошли?” и “Каква е нашата цел?”. Планетата е на път да излети по един невероятен начин.

Обученията Jade Helm в щата Тексас, САЩ, които започнаха на 15 Юли, 2015 и ще продължат до 15 Септември, 2015 всъщност са с цел да получат предварителна информация за ефекта от пристигащите космически енергии, за да се контролират по-добре промените, които те предизвикват в човечеството.

Тези упражнения са тясно свързани с промяната на честотата, където на ниските нива приложиха изпитвания как ще понесат полето с по-високите честоти през Юли и Август – целта е да се научи за въздействията и да се направляват крайните ефекти върху населението преди честотите да се засилят повече през Септември, 2015.

Разузнавателните сили на САЩ са наясно с потенциалните ефекти от пристигащите космически енергии и предприемат ходове да се справят с това. Разузнавателните сили на САЩ, най-вероятно не са единствената служба, която е наясно с тези входящи космически енергии и не са единствените, които се подготвят да се справят с това.

Смяната на честотата, която ще се случи в отрязъка от време 23-28 Септември е много значима. Това е и времето по което папа Франциск ще се срещне с президента Барак Обама, в Белия Дом (23 Септември), ще говори пред Конгреса на САЩ (24 Септември) и ще бъде направен опит да се използва Големия Хадронен Колайдер в ЦЕРН (CERN), за да отклони тази пристигаща огромна енергийна вълна. И като капак на всичко това, папа Франциск е насрочил да събере всички полтически лидери на неофициално събрание на 25 Септември.

Личната разузнавателна служба на Ватикана най-вероятно също е наясно за тези нстъпващи космически енергии. Това е нещо повече от случайни съвпадения, които се случват точно по времето, когато тези космически енергии ще достигнат своя връх на планетата, главата на най-влиятелната църква на планетата и политическите лидери да се съберат.

Ватикана изглежда е наясно с входящата космическа енергия и ефекта, който тя ще има върху Човечеството, и се подготвя да яхне тази космическа вълна, образно казано. Входящите космически енергии оказват дълбоко влияние въху човешката ДНК и ще отприщят големи разкрития.

Някои от звездните представители на Галактическата Федерация разположени на Земята вече са назначени като делегати на група извънземни, наречена Алианс на Съществата от Сферите (the Sphere Being Alliance). Алианса на съществата от сферите се появи някъде към 2012-2013 с огромни сфери Нептунски размер, които формираха честотни щитове около Слънчевата система и Слънцето. Една от основните функции на тези сфери е да регулира размера на космическата енергия навлизаща в нашата Слънчева система и Земята, да може Човечеството да се приспособи по-добре и да се подготви за големите промени.

Алианса на Сферите се фокусира най-вече върху енергийните промени настъпващи в нашия локален звезден клъстър, поради района на галактиката в която навлизат. Те са използвали многохилядните невидими сфери, разположени на еднакви разтояния около цялата Слънчева система (електрически свързани в „космическата мрежа“ и природната портална система), за да възпират и разпределят входящите цунамни вълни, заредени със силна енергия, които промениха вибрационното ниво на пространство/време, енергия и материя, принуждавайки я да се издигне до по-високо състояние на “спектрална плътност”.

Заедно с промените, които ще бъдат провокирани от настъпващите космични енергии е и освобождаването на информация, съдържаща напреднали технологии, тайни космически програми и извънземен живот, което Гуди (Goode) е описал като „събитие на пълното разкриване“. Гуди съобщи в събота, че сферите с Нептунски размери ще напуснат нашата Слънчева система, тъй като са постигнали своята първоначална функция.

Изглежда „сферите“ вече са изпълнили своето предназначение, тъй като започнаха все по-малко и по-малко да възпират енергиите и оставят все по-вече и по-вече енергия да навлиза във вътрешността на Слънчевата система и да въздейства директно на Слънцето, планетата и човешките същества, които така леко превключват на задействащ режим от тези енергии. В някой момент, сферите ще си отидат и ние напълно ще се смятаме за цивилизация, преминала успешно 4/5 плътност на измеренията. Разбира се има още доста малко оставащи събития да се случат преди това последно събитие, след което ще бъдем оставени сами да се справяме.

В 11:11 часа на 28.09.2015, WAVE-X ще удари Земята с гама-фотонни светлинни частици, движещи се със скоростта на светлината и ще се случи мигновенна промяна на ДНК. Съществата чиито вътрешен Шуман – резонанс е стабилизиран на 17 Hz и повече, ще бъдат изтласкани към 5-то измерение!

Броят на съществата, които се очаква да се издигнат на 28.09.2015 е малко над 2,3 милиарда и точния брой зависи от колективното съзнание на Човечеството да изяви начина, по който ще се разиграят промените.

Космическите енергии са във върхов момент и така „сферите“ ги възпират все по-малко и по-малко. Всичко това ни подсказва, че в края на Септември 2015, може да е момента, когато космическия енергиен връх ще нанесе значителни промени в човешката физиология и по този начин ще предизвика масово възнесение на светлинните същества, които са повдигнали своите честоти на ниво, достатъчно високо в любовта към себе си!

Датата 28.09.2015 е известна като „ХОРИЗОНТ НА СЪБИТИЯТА“ и е най-важният ден в историята на Човечеството! Това не е краят, а началото на едно масово глобално възнесение на същества с вибрации над 4D в 5D.

Вашата истинска работа ще започне на тази дата, тъй като ще ви е необходимо да задържите още повече светлина в телата си, за да подпомогнете останалата част от Човечеството във тяхното възнесение.

На добър час, на всички велики същества на светлината!

Линк към оригиналната публикация: оригинална публикация

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

10 Comments

 • frequency-shifter

  (24-08-2015 - 08:26)

  V 11:11 po koq 4asova zona?

  • по алиансово сферично!;)

  • мироглед кривогледов

   (01-09-2015 - 20:12)

   11 : 11 марсианско време…. 12 : 15 по слънчевия часовник ма луната и 00 : 00 по руския будилник на комшииката на село / и петела е навит да кукурига/…
   Току що се връщам от бъдещето и смело мога да кажа, че всичко си е нормално…така, че………………………

 • Към читателите:
  АМИ АКО ?!
  Няма космос, няма планети , земята от край до край е създадена за нас не ви ли стига, няма 4-то, 5-то и 10-то измерение , няма по-висша раса. Това в нощното небе не е място където някой ден ще идем и никога няма да бъде.Слънцето и луната ни дават светлина, топлина и ориентация.Вместо да се чудим как да избягаме от тук дали на друга ‘планета’ или друго ‘измерение’ е по-добре да пооправим някой неща тук до толкова, че да са добър старт за децата ни!

  Най-вероятно към края на септември ще се случи нещо (финансов срив някъде или военни действия) породено от манията на едни хора да управляват света, скрити зад множество такива кухи статии, новини, реклами и филми …За да си повишите вибрациите не е нужно да чакате енергиите насочени насам но спирани от нещо , а е нужно само да спрете телевизора, да сложите в блок листа си подобни сайтове и facebook да се огледате около себе си и да помогнете на първия човек, който видите сутрин да има един по-добър ден!

  Jade Helm е тренировка на военни и специални части на САЩ симулираща нападение на Щатите.Вероятно е подготовка за неизбежния срив на финансовата им система, ама нека си тренират хората !
  CERN е колайдер на частици по-малки от най-малкото което сте виждали и е една голяма играчка за едни хора дето точат едни пари, вероятно някой от хорицата там си мечтаят, че ще отворят нещо си, дали във времето или пространството и те на знаят, но нека си мечтаят.
  “Хоризонта на събитията” е доста добре обяснен в wikipedia и няма нищо общо с дата или място 😉
  ААА и да не забравя- 11:11 😉 🙂 тук вече нямам думи 🙂

  • Евала! До тук с коментара ми!

  • Violetka Voynikova

   (24-08-2015 - 19:07)

   Подкрепям думите на As:) и считам, че ако обичаме повече Земята ни, съседа ни и всички живи същества, сами ще си помогнем и заедно ще се освободим от хората влювени в парите, за да дадем по-добър старт на децата си

 • lol Не помня досега някое подобно предсказание да се е изпълнило. Наготово ли си мислите че ще се случи еволюцията ви?? Ами успех.

 • Vidimo ili nevidomo – chustveno ili bezchustveno, neshtatase izpylnqvat. Evoljuciqta dosta vreme izchaka vnedrqvanetoi. Vypreki, chene mozhem daq vnedrim samichki, tazi evoljuciq shtese sluchi.

 • “…ще удари Земята с гама-фотонни светлинни частици, движещи се със скоростта на светлината и ще се случи мигновенна промяна на ДНК.”
  Даам, ще промени състава на въздуха…ще му добави частици от вашето ДНК. 😀
  Гама лъчението не променя, то изпарява. При такова лъчение почти нищо живо не оцелява. За справка :
  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%BB%D1%8A%D1%87%D0%B8

 • Хора не очаквайте да се случи нещо, което ще бъде признато на 100% от правителствата, това е същото като 12.12.2012г. Някои мислят, че и тогава нищо не се случи, ами да се огледат малко :). Не всичко се вижда с очите. Всичко е във възможността да се види по-голямата картинка. Коментара, че трябва да се оправим на Земята и тогава да “бягаме”, което не би имало нужда след като се оправим, е хубав и го подкрепям, само че идва времето, в което трябва да се почувставаме не просто като хора на Земята, а като същества част от цялата Вселена. Призовавам да бъдем позитивни и отворени към новите неща!

Коментирайте ако желаете...