Земята (1) – Формата на Земята!? – Документален филм за истинската форма на Земята

Convex Earth - The Documentary - kreport.eu

Уважаеми Дами и Господа,

На вниманието ви е един документален филм, който беше в процес на създаване от доста време, но времето да се запознаем с него дойде. Филмът-изследване е готов и преди два дни беше официално публикуван от групата изследователи, които работиха над него около 7 години.

Ние, тези които правим достигането на тази информация до вас, нито приемаме тази информация за вярна, нито я отхвърляме като невярна. Намираме я за интересна и полезна за развитие на мисловните процеси. Правим я достъпна и я предоставяме на вниманието ви!

Ако се окаже, че всичко е едан голяма шега, тогава ви остава интерсното преживяване и главоблъсканицата, през която сте преминали.

Големият проблем идва ако се окаже истина…

Този материал не се препоръчва за хора със слаби сърца и такива, които са решили, че за тях в този живот всичко е известно и изненади няма да има… Предходното изречение-предупреждение е сериозно колкото сърдечен удар!

Останалите могат да предприемат едно пътуване с екипите изпълнили експериментите и постигнали определени резултати. Дали ще ви хареса това, което ще видите, разберете и научите? Това няма особено значение, тъй като едно от свойствата на истината е, че тя съществува независимо от нашите желания и интереси

Горещо препоръчваме на тези от вас, които не са наясно с начина на изчисление на кривината на земната обвивка и т.нар. “пад нахоризонта”, преди да гледат документалния филм, да прочетат тази статия тук

Докумнталният филм е преведен с български субтитри от английски език. Също така е качен и на английски на Youtube канала ни с разрешение от създателите му.

Под английската версия са португалската и испанската версия.

Желаем ви приятни минути!

Convex Earth
Изпъкналата Земя
The Documentary
БГ субтитри
Convex Earth
The Documentary
Play Video
Tierra Convexa
El Documental
Terra Convexa
O Documentário

"Тера Конвекса (Terra Convexa) е независимо изследване на Dákila Researches dakila.com.br и Centro Tecnológico Zigurats, публикувано първоначално на terraconvexa.com.br"

След седем години изследване върху формата на Земята, научните експерименти, осъществени от бразилски изследователи в Dakila Research и Технологичния център Zigurats в партньорство с професионалисти в различни области от Бразилия, САЩ, Русия, Чили, Холандия, Испания, показват, че Земята не е сферична.

Доказателствата са представени в представения ви филм Terra Convexa – документален филм, достъпен на три езика: португалски, английски и испански и публикувани на уебсайтовете terraconvexa.com.br и convexearth.org

Извършени са седем научни експеримента, включително геодезични, които се състоят в измерването на разстоянията между основите и върховете на сграда в Торес (RS) и друга в Натал (RN), с разстояние от 3 050 км между тях, непосредствено на морското равнище. “Измерванията бяха идентични. Ако Земята беше сферична, измереното разстояние между базите щеше да е по-малко от измереното разстояние между горните части на сградите, защото те (сградите) биха следвали кривината на Земята”, обяснява Уранд де Оливейра , основател на Dakila Research. Инженерите от Националния Институт по Колонизация и Аграрна Реформа (INCRA) участваха в проекта.

За измерване на плоскостта и нивелирането на водите в язовир Tres Marias Dam (MG) се използва лазер с дълъг обхват; в Lagoa dos Patos (RS), на езерото Титикака, Перу; в моретата на Илхабела (СП) и в Гибралтарския проток. Тестовете, извършени до 35 км, не установяват кривина.

Експериментите с рефракторни и отразяващи телескопи доказаха, че лодките не изчезват на хоризонта, но ние губим способността да ги наблюдаваме поради оптичен феномен. Това явление беше изследвано от изследователите, които формулираха нова физична теория, която по физичен и математически начин обяснява как работи този феномен.

Експерименти с отвес (вертикализация) и нивелир (хоризонтализация) доказват, че гравитацията не съществува, тъй като физичното поведение на водата е да търси своята оригинална форма, т.е. своята плоскост. Според Urandir, това, което ни държи на земята, е MDPL – магнетизъм, плътност, налягане и светлина.

Чрез изображения, получени чрез няколко атмосферни сонди, изстреляни от изследователите, както и от експедиции, включително в Антарктика, със сътрудничеството на Бразилските въоръжени сили, както и други анализи на материали, открити в ледниците на Сибир и бреговете на Арктическия Ледовит Океан, като прашец, прах и други фрагменти, е открит нов континент, известен като “По-великият Север” (“Greater North”), разделен от голяма маса лед.

Траекторията на звездите, включително Слънцето и Луната, е напълно различна от това, което официалната наука твърди. Новата информация ни позволи да позиционираме правилно континентите.

Пълната изследователска информация относно оборудването, координатите, изображенията, всички техники, съдържанието на изследването, техническите доклади, научните публикации, математическите изчисления и предложените теории скоро ще бъде достъпна на уебсайтовете terraconvexa.com.br и convexearth.org

В скоро време ще бъде издадена книга с пълната компилация от изследванията.

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Коментирайте ако желаете...