Физически комплекс за здраве и дълголетие – Валентин Тасков

Валентин Тасков - Комплекс упражнения за здраве и дълголетиеУважаеми Дами и Господа,

На вашето внимание публикуваме комплекс физически упражнения за дълголетие и здраве, специално изпълнени за вас от г-н Валентин Тасков, който ги изпълнява всяка сутрин от много години насам. Комплексът упражнения е с доказан дълготраен положителен ефект!

Повечето от вас, навярно са запознати с дейността на независимият консултант по геронтология Валентин Тасков, от предишни наши публикации.

Сутрешната му тренировка започва с леко бягане на трасе с дължина от 7км., след което прави комплекса упражнения, които можете да видите във видеото в края на страницата. Сутрешната тренировка завършва отново с пробягването на още 7км в обратната посока.

Важно е да се отбележи, че в областта на китките си, Вальо слага по 3кг. тежест на всяка ръка, което допълнително допринася за заздравяването и развититето на горната част на тялото, по неговите думи.

От един определен момент нататък мисията в живота на Валентин Тасков става, да помага на колкото се може повече хора в нашата Родина България, да заживеят по-пълноценен, по-здравословен и по-смислен живот! Живот изпълнен с енергия и правилна мисловна настройка. Това е един комплексен процес, който е плод на хилядолетна мъдрост и знания, достигнали до нас през различните канали на времето.

Валентин Тасков е синтезирал в един сравнително кратък физически комплекс най-необходимия ви набор упражнения, за един полезен и безболезнен ден, като същевременно заредите вашия дух и тяло с необходимото ви количество енергия!

Ако се намирате на територията на гр. Плевен или околностите, можете да се включите в сутрешните тренировки на Вальо и заедно с него, от първа ръка, да получите всичката необходима информация за правилен начин на изпълнение на комплекса упражнения, както и много друга информация за вашия режим на живот.

Приятно гледане.

***

ВНИМАНИЕ: Чрез мненията на автора/авторите на статията и материалите, които са част от нея или са цитирани, посочени, свързани или коментирани, kreport.eu не изразява позиция и по никакъв начин не потвърждава или отрича изложената информация, единствено я намира за заслужаваща внимание!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Коментирайте ако желаете...